Voor de eerste keer organiseert Vrouw & Auto een kennismakingsdag. Leden kunnen hun buurvrouw, dochter, moeder, nicht, tante, collega of vriendin meenemen en hen kennis laten maken met de rallysport. Natuurlijk is deze dag ook toegankelijk voor dames die (nog) geen leden kennen maar wel meer willen weten over het rijden van een rally en het rijden van een rally van Vrouw & Auto in het bijzonder.

Zegt het dus voort!!!!! donderdag 19 september is je kans!

Om 10 uur ontvangst bij de Watertoren, Watertorenweg 1 te Werkhoven met thee of koffie. Om 11 uur een uitleg door Nico Slappendel van het systeem waarmee hij een rit heeft uitgezet die wij om 12 uur zullen gaan rijden. Om 1 uur, uiterlijk half 2 zijn wij weer terug op locatie waar we de lunch gaan gebruiken en een uitleg van de rit volgt. De Watertoren in Werkhoven, centraal in Nederland in de buurt van de A12, is de unieke lokatie die wij hebben gereserveerd. Prijs voor leden en gasten/introducees is vastgesteld op € 17,50. Dit bedrag voor aanvang van de rit over maken naar NL47INGB0000377765 t.n.v. Vrouw & Auto - Breukelen onder vermelding van naam deelnemer en datum van de rit.

Wat krijg je hiervoor: - koffie of thee bij binnenkomst met een plaatselijke lekkernij - een mini introductiecursus in de rallysport - een rit - een lunch en ee uitleg van de gereden rit. Aanmelden kan via de site van www.vrouwenauto.eu onder Ritten, vervolgens Inschrijven of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor maandag 16 sepember Meedoen kan gewoon met je eigen auto en wie geen partner heeft voor deze dag, gaan wij proberen te koppelen aan een van onze leden.