Vol goede moed weer op pad naar Woudenberg.

Joan heeft het eerste gedeelte van de rit uitgestippeld (letterlijk).

Hier zullen we misschien letters vinden. Over kleine zandweggetjes, langs water met als obstakel een grote vrachtwagen, waar we niet langs kunnen, dan door bossen punten benaderen? Nou gewoon uit de auto en zoeken achter de bomen, waar overigens niets hangt.....

Dit gebeurt driemaal, auto’s rijden op en neer en draaien meermaals, wel koddig om te zien.

Dan gas erop en naar het volgende deel.

Even stoppen om de barricades goed te bekijken en dan in een wirwar aan straten de letters oppakken, sommige twee keer. Dit is een pittig stukje puzzel ook omdat de straatjes zo klein zijn dat zelfs een vergrootglas niet lijkt te vergroten.

Bij Maarn rijden we de kaart uit en krijgen de route met moeite weer onder controle. De tijdsoverschrijding is zo groot dat we doorrijden naar de finish, jammer want we missen hierdoor 3 letters.

Via Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Soesterberg, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Den Dolder, Zeist, Austerlitz , Maarn en Woudenberg zijn we weer terug bij de finish waar Joan ons nog even laat raden hoeveel rally-bijbels ze heeft verkocht. Het zijn er 3042 en Suzanne zit er het dichtste bij.

Joan je hebt ons weer een prachtig stukje Nederland laten zien. Dank je voor deze geraffineerd in elkaar gezette rally!!

Madeleine Sanders